Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε στις 22-12-2-23 η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μάκρη, στο γραφείο της από τους καταρτιζόμενους των ειδικοτήτων Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Διοίκησης & Οικονομίας, τον Διευθυντή και καθηγητές του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης.

    «Εγώ και οι συνεργάτες μου ζήσαμε τη μαγεία των εορτών μέσα από τα παιδιά που ήρθαν και γέμισαν το γραφείο μου νιάτα, χαμόγελα, ζεστασιά, τραγούδια χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά» δήλωσε η κ. Μακρή.

 

 https://www.thenewspaper.gr/2023/12/22/ta-akouse-i-zetta/


 

Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης έψαλε τα κάλαντα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, Πέμπτη 21-12-2023

 


Συμμετοχή του ΙΕΚ σε εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης, Τρίτη 19-12-2023

 

Το τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ έφτιαξε χριστουγεννιάτικα γλυκά με του λιλιπούτειους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεταμόρφωσης και οι Βρεφονηπιοκόμοι έψαλαν τα κάλαντα στα παιδιά και τον Δήμαρχο.


 


28.03.2023  Η χορωδία του Δ.ΙΕΚ Μεταμόρφωσης στην τελική εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δείτε το video της εκδήλωσης εδώ.


Συμμετοχή του ΙΕΚ σε εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης, Τετάρτη 21-12-2022

 

Το τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ έφτιαξε χριστουγεννιάτικα γλυκά με του λιλιπούτειους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεταμόρφωσης και οι Βρεφονηπιοκόμοι έψαλαν τα κάλαντα στα παιδιά και τον Δήμαρχο.

 

Την Πέμπτη 22-12-2022 οι σπουδαστές του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων έψαλαν τα κάλαντα στον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Κατάρτισης, κ. Γεώργιο Βούτσινο.

Στη συνέχεια τα κάλαντα και τις χριστουγεννιάτικες ευχές μας άκουσαν οι νοσηλευόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Μελισσίων.30-1-2020 Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης στην εκδήλωση του συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας.

 

Δείτε τα video:  Video1 - Video2 - Video3   


Στις 19 Δεκεμβρίου 2019 οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Μεταμόρφωσης έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Βούτσινο.

 

 

 Δείτε τα video:   Video1   -   Video2


     Στις 19 Δεκεμβρίου 2019 η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης βρέθηκε κοντά στους μαθητές του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης «Χατζηπατέρειο» και έψαλε τα κάλαντα.

 

 


 

Μουσική Εκδήλωση του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης. Συνεδριακό κέντρο Μεταμόρφωσης 5-6-2019.

 

 Δείτε τα Video της εκδήλωσης.

Video 1 - Video 2Video 3Video 4Video 5Video 6 

Video 7Video 8Video 9Video 10Video 11 - Video 12


    30-1-2019  Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης στην εκδήλωση του συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε τα video της εκδήλωσης   Video 1 -  Video 2  -  Video 3  -  Video 4


Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στο Υπουργείο Παιδείας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Μεταμόρφωσης, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.

 

 

 

Δείτε τα video:   Video1,   Video2,  Video3


Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης βρέθηκε κοντά στους μαθητές του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης «Χατζηπατέρειο» και έψαλε τα κάλαντα.

 

 


Η χορωδία του ΙΕΚ έψαλε τα κάλαντα στον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα.

 


Το ΙΕΚ Μεταμόρφωσης στις 3 Δεκεμβρίου 2018 με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (IFG) με θέμα:

«ΤΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΤΗΣ  ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ   ΜΙΑ  ΠΡΟΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ  ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»

 


30-5-2018

      Μουσική Εκδήλωση του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ 2017 με τίτλο «Βρ.Ε.Παι.Δ(ι).Μου» υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης. Συνεδριακό κέντρο Μεταμόρφωσης 30-5-2018.

 

 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας χαιρετίζει την εκδήλωση.

Δείτε τα video της εκδήλωσης εδώ.

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο 

Μέρος 4ο

Μέρος 5ο


30-1-2018 Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης σε εκδήλωση του συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας.

Υπουργείο Παιδείας 30-1-2018

Δείτε το video εδώ


 

21-12-17 Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Μεταμόρφωσης, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.

Ο κ. Μπαξεβανάκης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την καθημερινή τους προσπάθεια  να συνεισφέρουν στη δημόσια εκπαίδευση κι ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο Παιδείας επενδύει το Νέο Έτος σε μια ποιοτική εκπαίδευση για όλους και όλες.  

      

     

Κάλαντα του ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης στο Υπουργείο Παιδείας. Δείτε το βίντεο εδώ.


Η χορωδία του ΙΕΚ έψαλε τα κάλαντα στον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κο Μιλτιάδη Καρπέτα.


Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης βρέθηκε κοντά στους μαθητές του ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης «Χατζηπατέρειο» και συμμετείχε στη γιορτή τους.

 


 Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κου Δημήτρη Μπαξεβανάκη στο ΙΕΚ Μεταμόρφωσης

 Το ΙΕΚ Μεταμόρφωσης επισκέφθηκε, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, ο Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κος Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Τον Υφυπουργό συνόδευσε ο Διευθυντής Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου μας κος Παναγιώτης Καπούλας.

 


30-01-17     Η χορωδία του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης στην κοπή πίττας του Υπουργείου Παιδείας. 

 

Συναυλία ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης στο Υπουργείο Παιδείας Απόσπασμα 1

Συναυλία ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης στο Υπουργείο Παιδείας Απόσπασμα 2

 Συναυλία ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης στο Υπουργείο Παιδείας Απόσπασμα 3


22-12-16 Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ψάλαμε στον Υφυπουργό Παιδείας  Δημήτρη  Μπαξεβανάκη.

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη οι σπουδαστές των τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας και η διεύθυνση του ΙΕΚ Μεταμόρφωσης συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.

Ο Υφυπουργός Παιδείας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στα δημόσια IEK, μας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

baxeva kalanta 400px

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

baxeva kalanta big

 

 

Δείτε εδώ το βίντεο!